Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ylemmän jatkosarjan päätösottelu meni OLS:n piikkiin

Narukerä ja OLS mittelivät ylemmän jatkosarjan viimeisessä ottelussa sunnuntaina Porissa.  OLS oli pessyt HIFK:n näytöstyyliin lauantaina vieraskentällä, Narukerän voitollisesta Akilles ottelusta oli viikko, molemmat olivat siis voittavia joukkueita.

Voimakas kentän suuntainen tuuli hankaloitti peliä pahasti erityisesti ensimmäisellä jaksolla, Narukerä näytti olevan vastatuuleen hyvin varautunut, sillä joukkue kykeni pitämään OLS:n myötätuuleen tulevat hyökkäykset pääosin kurissa; Narukerän maalissa pelannut Jussi Aaltonen hoiti muutamat hankalat tilanteet tyylillä.

Jakson edetessä pääsi OLS kuitenkin karkaamaan johtoon Jarmo Mällisen paitsiolta haiskahtavalla maalilla pelin 28. minuutilla.

OLS kykeni tekemään vielä kolme maalia ensimmäisellä jaksolla ja tauolle mentiin vieraiden 0-4 johdossa.

Taukotulos 0-4

Toisella jaksolla kävi Narukerä myötätuulen tukemana vahvasti OLS: n kimppuun, mutta pallo ei vain kulkeutunut maaliin lukuista paikoista huolimatta.

Janne Väkiparta kirjautti itsensä Bandyliigan maalintekijöiden joukkoon pienen tauon jälkeen tekemällä Narukerän avausmaalin ammattimiehen ottein pelin 72. minuutilla.

Esa Oksanen kavensi vielä 2-5 pelin 82. minuutilla, mutta OLS nappasi lopulta täyden pistepotin 2-6 lukemin.

OLS näytti olevan valmiimpi, mutta Narukerällä oli aivan riittävästi paikkoja ratkaista ottelu edukseen.

Sinällään Narukerän ottelupari pudotuspeleihin ei olisi muuttunut, vaikka joukkue olisi voittanut viimeisen ylemmän jatkosarjan ottelunsa; nyt Narukerä kohtaa Akilleksen ensin kotikentällään ensi keskiviikkona, toisinpäin asia olisi ollut matka Porvooseen samana päivänä.

Timo Tiusanen palaa OLS:n valmentajaksi

OLS:n jääpallon edustusjoukkueen päävalmentajaksi palaa tuttu mies.

Lue lisää
Sunnuntaina vieraaksi Kampparit

Sunnuntaina Ouluun saapuu sarjajohtaja Mikkelin Kampparit, joka on saanut kaksi pistettä kaikista kymmenestä pelistään.