Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Viimeinen rutistus ennen joulutaukoa

 
Viimeinen rutistus ennen joulutaukoa

Jääkiekon SM-liigan runkosarja on saavuttanut jo puolivälinsä ja pian on tullut aika siirtyä muutaman viikon mittaiselle joulutauolle. Sitä ennen Lukolla on kuitenkin ohjelmassa kaksi erittäin tärkeää ottelua. Perjantaina Lukko matkaa Hämeenlinnaan HPK:n vieraaksi ja lauantaina Raumalle saapuu Oulun Kärpät. Lukko on tällä hetkellä sarjataulukon seitsemännellä sijalla, mutta eroa neljäntenä majailevaan Bluesiin on vain kolme sarjapistettä. Joukkueiden väliin mahtuvat vielä Lukon perjantainen vastustaja HPK, sekä nousuvireinen Helsingin Jokerit.

HPK:n ja Lukon tämän kauden kaksi aiempaa kohtaamista ovat sujuneet vierasvoittoisissa merkeissä, sillä ensimmäisen keskinäisen kohtaamisen Hämeenlinnassa maalein 4-6 voittanut kettulauma sai maistaa tappion karvasta kalkkia vajaat kolme viikkoa sitten, kun HPK haki Raumalta puhtaan vierasvoiton maalein 0-4. Joukkueiden keskinäisten kohtaamisten tulokset kuvastavat myös aika osuvasti Lukon alkukauden peliesityksiä: Vieraskaukaloissa otteet ovat olleet kohtalaisen hyviä, kun taas kotikaukalossa joukkue on liian usein pelannut alle tasonsa. Kotipelaamiseen pitääkin tulla loppukautta ajatellen selkeä muutos, jotta paikka kuuden joukossa runkosarjan päätteeksi toteutuu.

Kärppiä vastaan Lukko voitti ensimmäisen keskinäisen kohtaamisen maalein 4-0, mutta hävisi kaksi viikkoa sitten Raksilassa pelatun ottelun heikon kolmannen erän ansiosta maalein 5-4. Lukko johti ottelua jo kahteen otteeseen kahden maalin turvin, joten lauantaina kettupaidat laittavat varmasti kaikkensa peliin kunnon revanssihengessä. Kärpät on tällä hetkellä viikon mittaisella vieraskiertueella ja on hävinnyt kuluvan viikon molemmat pelinsä, joten Lukolla on lauantaina oiva tilaisuus kasvattaa piste-eroa nimekkääseen oululaisryhmään.

Lukon viime pelien ehdottomiin onnistujiin on kuulunut maalivahti Mika Noronen, joka on esiintynyt vakuuttavasti kaikissa pelaamissaan otteluissa, vaikka oli ennen Lukko-pestiään pelaamatta viime keväästä alkaen. Kettupaitojen viimeisen lukon hyviä torjuntoja kaivataan myös viikonlopun otteluissa, jotta joulutauolle päästäisiin voitokkaissa tunnelmissa.

Maaottelutauon jälkeen SM-liiga jatkuu tiistaina 28.12 Lahdessa, jolloin kettupaidat matkaavat Pelicansin vieraaksi. Torstaina 30.12 pelataan Raumalla perinnepeli, kun Tappara saapuu mittaamaan Lukon iskukyvyn. Lukko pelaa ottelun ensimmäisen erän vuoden 1963 mestaruuspaitojen jäljennöksillä ja odotettavissa on muitakin kohokohtia varsinaisen ottelun lisäksi. Liput tuleviin kotiotteluihin kannattaakin varata mahdollisimman nopeasti ja tulla nauttimaan kotimaisesta kiekkoviihteestä!

Rauman Lukon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


MikaNoronen

Mika Noronen

17.6.1979 Tampere
Tiedot


Tomi Karhunen vuokralle Kärppiin

Tomi Karhunen vuokralle Kärppiin

Maalivahti Tomi Karhunen tulee kuukauden mittaisella vuokrasopimuksella Kärppiin. Tällä varaudutaan täydentämään joukkueen maalivahtiosastoa lähestyvien U20 MM-kisojen ajaksi.

Lue lisää
Juhamatti Aaltonen Kärppiin loppukauden sopimuksella

Juhamatti Aaltonen Kärppiin loppukauden sopimuksella

Kärpät ja hyökkääjä Juhamatti Aaltonen ovat solmineet loppukauden kattavan sopimuksen. 35-vuotias hyökkääjä siirtyi viime helmikuussa Lahden Pelicansista Kärppiin niin ikään loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Puljujärvi sopimukseen Kärppien kanssa

Puljujärvi sopimukseen Kärppien kanssa

Kärpät on solminut yksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Jesse Puljujärven kanssa.

Lue lisää
Libor Sulak vahvistamaan Kärppien puolustusta - Samu Tuomaalalle Liiga-sopimus

Libor Sulak vahvistamaan Kärppien puolustusta - Samu Tuomaalalle Liiga-sopimus

Kärpät on solminut yksivuotisen sopimuksen puolustaja Libor Sulakin kanssa. Tsekkiläinen Sulak, 26, edusti viime kaudella KHL:n Severstal Cherepovetsia ja Liigan KooKoota.

Lue lisää
Lasse Kukkonen lopettaa pelaajauransa

Lasse Kukkonen lopettaa pelaajauransa

Kärppien pitkäaikainen puolustaja ja kapteeni Lasse Kukkonen on päättänyt lopettaa pelaajauransa.

Lue lisää
Kärppien naisten Liigajoukkueelle sopimuksia

Kärppien naisten Liigajoukkueelle sopimuksia

Alle 18-vuotiaiden maajoukkuetta viime kaudella edustaneet tulevaisuuden lupaukset Oona Havana ja Anna-Kaisa Antti-Roiko pelaavat tulevalla kaudella kärppäpaidassa.

Lue lisää