Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

PoPa Pohjoseen

 
PoPa Pohjoseen

Porin Palloilijat jatkavat omia ´pleijareitaan´ viikonloppuna pohjoisessa. Lauantaina Sinimyrsky kohtaa Ruotsissa FTK:n ja sunnuntaina Oulussa Tervarit. Sinimyrsky porskuttaa tällä hetkellä kahden ottelun voitto putkessa. Myötätuulelle on tarkoitus ja tarvetta saada jatkoa, mikäli porilaiset meinaavat pelejä runkosarjan jälkeen jatkaa.
 
Kahdesta viimeisestä paikasta auringossa taistelee tällä hetkellä vielä neljä joukkuetta; PoPa, TPK,  Kady ja MadMax. KaDyllä on vahva ote 5.sijaan mutta silläkään ei moneen tappioon ole varaa. 6. sijaa pitää tällä hetkellä hallussaan TPK paremman maalisuhteen turvin ennen PoPaa. Viikonlopun pelit näyttävät suuntaa mutta varmaa on, että vielä lauantaina 19.2. pelattavalla viimeiselläkin kierroksella on panoksia.
 
PoPa lähtee pohjoisen reissuun jo perjantaina, ja joukkueen iskukyky on voittojen tuoman itseluottamuksen ja pelien suurien panoksien takia huipussaan. 

”Millai sää mul tiesit soittaa?? No, hyvin oon kieltämättä päässyt liigavauhtiin mukaan. Hyvät joukkuekaverit on auttanu paljo. Pohjoiseen ei täältä etelästä kannata edes lähteä, jos ei tuo kuutta pistettä takaisin. Meillä on tällä hetkellä hyvä draivi ja kova usko, että kuuden joukossa sarjassa ollaan.”, kommentoi Aapo Hakala.

la 12.2. klo 15
FTK - PoPa 

su 13.2. klo 15
Tervarit - PoPa

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Aapo Hakala

Tiedot


PP-70 kaatoi Tervarit voittomaalikisan jälkeen

PP-70 kaatoi Tervarit voittomaalikisan jälkeen

Tervareiden kotihallissa pirkanmaalaisvieraat menivät johtoon Matias Hovin maalilla.

Lue lisää
Tervareille täydet pisteet kotikentällä

Tervareille täydet pisteet kotikentällä

Tervareiden tuplaviikonloppu alkoi mallikkaasti ja oululaiset napsivat kotonaan täydet 3 pistettä.

Lue lisää
Tervareiden kausi käynnistyy

Tervareiden kausi käynnistyy

Tämän samaisen kysymyksen voi esittää myös kevään pronssista mitaliaan kirkastamaan lähteville Oulun Tervarien edustuspelaajille sekä kesän aikana nimensä Porin Palloilijoista FC Jazz-nimeen organisatooristen muutosten vuoksi vaihtaneelle vierasjoukkueelle.

Lue lisää
TPK janoaa revanssia Tervareista

TPK janoaa revanssia Tervareista

Futsal-liigan runkosarjan jännitteet ja panokset kasvavat mentäessä kohti maaliskuuta ja jo kauan odotettuja pudotuspelejä.

Lue lisää
Tervarit tosipaikan edessä lauantaina

Tervarit tosipaikan edessä lauantaina

Tervarit palaa kotiparketilleen vuodenvaihteen jälkeen kevätkierroksen avausotteluun.

Lue lisää
TP-Kaarle taisi maalinteon

TP-Kaarle taisi maalinteon

Keskiviikko tarjoili todellista hulinaa maalien muodossa Oulun urheilutalolle saapuneelle kauden ennätysyleisölle.

Lue lisää