Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Puljujärvi sopimukseen Kärppien kanssa

Puljujärvi sopimukseen Kärppien kanssa

Kärpät on solminut yksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Jesse Puljujärven kanssa.

Puljujärvi, 22, edusti viime kaudella Kärppiä 56 ottelua tehopistein 24+29=53 ja muodosti tehokkaan tutkaparin yhdessä Juho Lammikon (22+29=51) kanssa. Torniolaislähtöinen Puljujärvi sijoittui Liigan runkosarjan pistepörssissä neljänneksi. Kausi oli miehen omien sanojen mukaan onnistunut sekä tuloksellisesti että oman kehityksen kannalta.

- Viime kaudesta jäi kokonaisuutena tosi hyvät fiilikset. Joukkueessa oli hyvä henki ja voitimme paljon pelejä. Omakin peli tuntui hyvältä, ja pystyin ottamaan steppejä eteenpäin monissa pienissä asioissa.

Jos viime kaudella Puljujärvi pystyi kehittämään pieniä asioita omassa pelissään, on tulevan kauden tavoitteena kokonaisvaltaisuuden ja tasaisuuden kehittäminen.

- Haluan olla voittava pelaaja joka ilta ja saada itsestäni sen parhaan esiin jokaisessa pelissä, jokaisessa vaihdossa. Oulussa minulla on hyvä ympäristö kehittymiseen ja mahtavia ihmisiä ympärilläni. Täällä on hyvä ottaa niitä seuraavia askelia omaa uraa ajatellen.

Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho on iloinen Jessen päätöksestä jäädä Ouluun. Yhdeksi Liigan parhaista pelaajista noussut Puljujärvi tuo joukkueeseen paljon ratkaisuvoimaa. Kärpät taas tarjoaa nuorelle hyökkääjälle erinomaisen alustan kehittyä ja ottaa koko ajan suurempaa vastuuta joukkueen sisällä.

- Jessen kannalta viime kausi oli napakymppi. Hän meni sekä pelillisesti että henkisesti eteenpäin ja tänä vuonna hän pyrkii ottamaan taas yhden askeleen lisää pelaajana. Hän on yksi Liigan valovoimaisimmista yksilöistä, joka tulee vetämään yleisöä joka puolella Suomea. Hänen tavoitteensa on NHL:ssä, ja uskon, että tämän kokemuksen kautta hän on taas vähän valmiimpi siihen. Ottajia oli varmasti joka puolella Eurooppaa, joten on upeaa, että Jesse valitsi jäädä Ouluun ja Kärppiin.

Puljujärven tilanne on ollut kesän aikana paljon esillä mediassa. Ahon mukaan kommunikointi Jessen ja hänen agenttinsa kanssa on ollut runsasta ja avointa.

- Olemme käyneet Jessen ja hänen agenttinsa kesken hyvin avointa keskustelua siitä, mitä NHL:n puolella voi tapahtua. Jessellähän on oikeus tehdä sopimus NHL:ään, mutta kukaan ei tarkalleen tiedä mikä tilanne Pohjois-Amerikassa on ensi kauden suhteen. Tällä sopimuksella Jesse on Oulun Kärppien täysivaltainen jäsen ja tärkeä palanen tulevan kauden joukkuetta.

Puljujärvi liittyy mukaan joukkueharjoituksiin tulevana maanantaina.

Lähde: karpat.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Kärpät 46 ry - logo

Kärpät - 2020-2021 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020-2021

Ottelut kaudella 2020-2021

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Jesse Puljujärvi

7.5.1998 Älvkarleby, SWE
Tiedot


Tomi Karhunen vuokralle Kärppiin

Tomi Karhunen vuokralle Kärppiin

Maalivahti Tomi Karhunen tulee kuukauden mittaisella vuokrasopimuksella Kärppiin. Tällä varaudutaan täydentämään joukkueen maalivahtiosastoa lähestyvien U20 MM-kisojen ajaksi.

Lue lisää
Juhamatti Aaltonen Kärppiin loppukauden sopimuksella

Juhamatti Aaltonen Kärppiin loppukauden sopimuksella

Kärpät ja hyökkääjä Juhamatti Aaltonen ovat solmineet loppukauden kattavan sopimuksen. 35-vuotias hyökkääjä siirtyi viime helmikuussa Lahden Pelicansista Kärppiin niin ikään loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Libor Sulak vahvistamaan Kärppien puolustusta - Samu Tuomaalalle Liiga-sopimus

Libor Sulak vahvistamaan Kärppien puolustusta - Samu Tuomaalalle Liiga-sopimus

Kärpät on solminut yksivuotisen sopimuksen puolustaja Libor Sulakin kanssa. Tsekkiläinen Sulak, 26, edusti viime kaudella KHL:n Severstal Cherepovetsia ja Liigan KooKoota.

Lue lisää
Lasse Kukkonen lopettaa pelaajauransa

Lasse Kukkonen lopettaa pelaajauransa

Kärppien pitkäaikainen puolustaja ja kapteeni Lasse Kukkonen on päättänyt lopettaa pelaajauransa.

Lue lisää
Kärppien naisten Liigajoukkueelle sopimuksia

Kärppien naisten Liigajoukkueelle sopimuksia

Alle 18-vuotiaiden maajoukkuetta viime kaudella edustaneet tulevaisuuden lupaukset Oona Havana ja Anna-Kaisa Antti-Roiko pelaavat tulevalla kaudella kärppäpaidassa.

Lue lisää
Tutut runkopelaajat jatkavat Kärpissä

Tutut runkopelaajat jatkavat Kärpissä

Kärppien Naisten Liigajoukkue on tehnyt kahdeksan jatkosopimusta.

Lue lisää