Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Hercules vahvistui kahdella pelaajalla

Hercules vahvistui kahdella pelaajalla

Hercules on vahvistunut kahdella keskikaistalla viihtyvällä pelaajalla. Syksyllä joukkueeseen liittynyt Lapuan mies Iikka Hirvilammi ja AC Oulu Akatemiassa viime kaudella operoinut Niklas Haataja pelaavat Hercun väreissä kaudella 2021. Uudet sopimukset tuovat joukkueeseen myös orastavaa johtajuutta, sillä molemmat toimivat aiemmassa seurassaan joukkueensa kapteenina.

Hirvilammella on Kakkosen kokemusta muutaman vuoden takaa Lapuan Virkiän paidassa. Hän opettelikin uudelleen sarjatason vaatimuksiin Herculeksen harjoituksissa syyskierroksella ja on nyt valmiina testaamaan tasoaan myös otteluissa. Jykevä toppari nauttii kaksinkamppailuista ja hyvästä puolustuspelaamisesta.

Tavoitteellisesti ja jalat maassa uuteen haasteeseen suhtautuva Haataja on monikäyttöinen pelaaja. Oululaisille jalkapalloseuraajille tutun Haapaniemen Tapion komennossa neljä viimeistä vuotta viettänyt keskiakselin monitoimimies hallitsee sekä keskikentän keskustan, että topparin tontit. Oppimisenhaluinen, pitkän huiskea nuorukainen on valmiina kehittymään seuraavalle tasolle ja ottamaan kaksivuotisen sopimuksen aikana urallaan seuraavat askeleet.

Päävalmentaja Mikko Isokangas on tyytyväinen uusiin sopimuksiin: ”Niklas on fiksu, tavoitteellinen ja realistisesti omiin kykyihinsä suhtautuva ukko, jonka oppimisenhalua ei voi kuin ihailla. Iikan fyysiset ja henkiset ominaisuudet puolestaan ovat niin potentiaaliset, että mielenkiinnolla koitetaan saada kaikki osaaminen irti ja vahvuudet joukkueen käyttöön. Niklaksen sopimus on kaksivuotinen, mikä mahdollistaa maltillisen etenemisen ja poistaa turhan kiireen. Meidän näköisiä pelaajia.”

Herculeksen harjoitusottelu tulevana lauantaina RFA:a vastaan on peruttu. Ensimmäinen varsinainen tasonmittaus tullee olemaan Kakkosen Cupin ottelu OLS:a vastaan. Alustavasti ottelu on sovittu pelattavaksi Heinäpään hallissa lauantaina 30.1., mutta tähän voi tulla vielä muutos. Ottelun paikka ja aika vahvistetaan mahdollisimman pian.

Lähde: jshercules.com


Takaisin edelliselle sivulle


Jalkapalloseura Hercules - 2020 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020

Ottelut kaudella 2020

Seuran tiedot - Seuran kotisivutAapo Kuivila lainalle SJK:sta

Aapo Kuivila lainalle SJK:sta

AC Oulu ja SJK ovat sopineet toppari Aapo Kuivilan lainasopimuksesta AC Oulun riveihin. Lainasopimus kattaa kauden 2021.

Lue lisää
AC Oululle neljä uutta pelaajasopimusta

AC Oululle neljä uutta pelaajasopimusta

AC Oulu on solminut neljä uutta pelaajasopimusta. Maalivahti Tommi Lindholmin sopimus kattaa kauden 2020. Hyökkäyspään tulokkaiden Fareed Sadatin ja Jusif Alin sopimukset sisältävät myös optiot kaudesta 2021. Nuoren oululaislupaus Otso Liimatan sopimus ulottaa kauden 2023 loppuun saakka.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Pekka Welling tekee paluun AC Ouluun

Pekka Welling tekee paluun AC Ouluun

AC Oulu ja hyökkääjä Pekka Welling ovat solmineet loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Juuso Kemppaiselle jatkosopimus

Juuso Kemppaiselle jatkosopimus

Laitahyökkääjänä ja -puolustajana parhaiten viihtyvä Kemppainen aloittaa AC Oulussa jo neljännen kautensa.

Lue lisää