Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Koovee ja käänteentekevä kolmas erä

 
Koovee ja käänteentekevä kolmas erä

Kooveen matka Ouluun päättyi tasapeliin. Tällä kertaa tamperelaiset tarjoilivat jännitysnäytelmän myös vieraskentällä.

Jo ensimmäinen erä osoitti, että maalinteko ei tuota ongelmia kummallekaan joukkueelle. Kotijoukkue tykitti erässä kaksi maalia, kun taas Koovee onnistui neljästi. Ensimmäisen erän maaleista esiin nostettakoon Kooveen nuorisotiimin Tapio Kinnusen ja Aki Hietasen yhteistyön helmi. Jo ennakkoon mainostettu Hietanen pääsi syötöllään avaamaan pistetilinsä myös miesten edustusjoukkueen riveissä.

Toinen erä ei tuonut juurikaan muutosta ensimmäiseen erään. Maaleja tuli ja Koovee hallitsi peliä. Kolmanteen käänteentekevään erään lähdettiin tilanteessa 4-7. Erä aloiteltiin lähinnä jäähyillessä. Ratkaiseviksi muuttuivat erän viimeiset kymmenen minuuttia. OLS pääsi yllättämään erässä maaleitta jääneen Kooveen kolmesti ennen erän loppua. Niinpä peli sai jatkua taas jatkoajalle, joka onkin jo erityisen tuttua tältä kaudelta etenkin OLS:ille. Jatkoajalla maaleja ei syntynyt, vaikka Kooveelle tilanteita riitti tukuittain. Sarjajumbo OLS:ille tasapeli oli jo neljäs putkeen.

Ottelun jälkeen Kooveen päävalmentaja Arto Riihimäki oli lievästi pettynyt joukkueensa suoritukseen.

- Tänään ei ollut nöyryys kohdallaan. 4-7 tilanteessa ei keskitytty olenkaan pelaamiseen ja vastustaja pääsi yllättämään. 7-7 tilanteessa alettiin taas pelata. Asenne pitäisi olla joka ottelussa sama, olkoon vastassa sitten ennakkoon heikompi joukkue tai sarjakärki. Jotenkin me ei nyt saada latausta kohdalleen näitä heikompia joukkueita kohtaan, kertoo Riihimäki ja jatkaa

- Vieläkään ei kuitenkaan ole mitään kriisiä. Pitää tiedostaa ongelmat ja päästä niistä nopeasti yli. Ei kuitenkaan pidä aliarvioida ketään. Lähdettiin tähän kauteen haastajina ja ollaan sitä edelleen, vaikka hyvin on mennytkin. Pitää vaan löytyä nöyryyttä ja oikea tahtotila ihan joka peliin.

Ottelun onnistujiksi Riihimäki nostaa kahden maalin miehet Aapo Mutasen ja Daniel Pappin. Myös Juhani Salo saa kehuja.

- Salo pelasi tänään hyvin ja oli jatkoajalla lähellä ratkaista ottelun. Salon veto osui kuitenkin tolppaan. Ei taida miehellä olla vielä tarpeeksi kokemusta, kommentoi Riihimäki pilke silmäkulmassaan.

Seuraavaksi Koovee saakin vastaansa Classicin.

Kooveen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Kalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Kalle Keskitalo lainalle Sveitsistä OLS-paitaan

Alkukauden ajan Sveitsin NLB-liigassa UCH Sarganserlandia edustanut Kalle Keskitalo liittyy OLS:n riveihin toistaiseksi voimassaolevalla lainasopimuksella. Sveitsissä pelit ovat koronatilanteen vuoksi tauolla, joten Keskitalo on ollu jo tovin kotiseudullaan Oulussa.

Lue lisää
Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Salibandyseura Rankat Ankat lähtee uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä

Naisten Salibandyliigajoukkueen valmennus uudistuu kokonaan ja joukkueen päävalmentajana aloittaa Petri Turunen.

Lue lisää
Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Naumasen aikakauteen lähdetään pienin pelaajamuutoksin

Miesten edustusjoukkueen valmistautuminen tulevaan kauteen on yhteisharjoittelun osalta vielä jäissä, mutta taustalla joukkueen kasaaminen on edennyt lähes päätepisteeseensä.

Lue lisää
Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Mikko Saarnio palaa Luistinseuraan

Miesten edustusjoukkueen toissakauden kapteeni Mikko Saarnio palaa Sveitsissä vietetyn vuoden jälkeen OLS:n miesten paitaan. Saarnion sopimus Luistinseuran kanssa on yksivuotinen.

Lue lisää
Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

OLS Salibandy on valinnut uudeksi päätoimiseksi työntekijäksi SB Vaasassa kaksi viime kautta miesten edustusjoukkueen päävalmentajana ja seuratyöntekijänä toimineen Jani Lipsasen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää