Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kärpät voitti ja pelit jatkuvat

 
Kärpät voitti ja pelit jatkuvat

Blues-Kärpät 3-5

-Kyllä mä oon tosi ylpee jätkistä, ollaan lopultaki saatu hommaa ojennukseen. Siitäki huolimatta, että hävittiin tänään, niin toistan vielä sen äsken sanomani. Joka jätkä teki nyt oman jenginsä eteen parhaansa, kiitokset siitä. Maanantaina palautellaan ja lähetään sitte myöhemmin iltapäivällä kohti Oulua.

”Petu” Matikaisen kehut tulevat suoraan sydämestä, keskeltä syvien tunnekuohujen, sillä Villin Kortin kierrosten toinen matsi Kärppiä vastaan on päättynyt vasta hetki sitten. Tulostaululla kolmen erän jälkeen 3-5, lukemat, jotka ratkaisevat, mutta eivät kerro läheskään kaikkea mitä kaukalossa illan aikana tapahtui.

Tietynlaisia suuntaviivoja tulevasta saatiin välittömästi avauskiekon pudottua jäähän. Petr Tenkrat huitaisi, Jari Sailio vastasi ja jäähyboksi kutsui. Kärpät eivät kuitenkaan onnistuneet ylivoimallaan, kuten ei Blueskaan omassaan, mutta seuraavan tilaisuuden saatuaan illan vieras iski 0-1 Pavel Rosan toimesta. Eikä jäänyt siihen, sillä vielä kahdesti kolisi Tarkin takana ennen taukoa.

Toisessa erässä molemmat onnistuivat kertaalleen ja torjunnat tässä vaiheessa Tarkilla 11, Ville Hostikalla 29. Katsomossa istunut NHL:n European Scoutingin pomo Göran Stubb ynnäsi näkemänsä ytimekkäästi.

-Bluesilla on ollut lähes yhtä paljon maalipaikkoja kuin Kärpillä, mutta kiekkoa siirrellään liikaa ja sitte ku vihdoin ammutaan, niin yleensä ohi. Tässä heidän suurin ongelmansa. Pelaavat ihan hyvin, mutta ampumisvastuuta siirretään aina kaverille. Sen takia kiekko kyllä pyörii siellä, mutta ei tule laukauksia!

Kolmannen erän paineistus onnistui hyvin ja tulostakin tuli. Lammassaaren illan toinen ja vielä Kähkösen kavennus vajaat kaksi minuuttia ennen loppua. Ei kuitenkaan riittänyt tällä kertaa. Lämpötila oli paikoin aika korkea ja ihan ymmärrettävästi. Iiro Tarkin estämisestä saama kakkonen tuli kevein perustein siihen nähden, että kollega Hostikka osallistui pikku paineissa myös hanskojensa kanssa.

Siitä huolimatta hän oli selkeä illan ykkönen vaikka pullistunein poskin jollekin kutsua esittänyt Pavel Rosa palkittiin. Kitisemistä jäi Jere Sallisenkin saamasta kakkosesta, maalia päin ajautuminen harvoin tulkitaan tahalliseksi siirtämiseksi. Hänen jälkeensä Sailio boksiin ja 2-5 kolmella viittä vastaan.

Bluesin tiedotteesta / UrheiluEspoo


Takaisin edelliselle sivulle


Blues Espoo - logo

Blues - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Tomi Karhunen vuokralle Kärppiin

Tomi Karhunen vuokralle Kärppiin

Maalivahti Tomi Karhunen tulee kuukauden mittaisella vuokrasopimuksella Kärppiin. Tällä varaudutaan täydentämään joukkueen maalivahtiosastoa lähestyvien U20 MM-kisojen ajaksi.

Lue lisää
Juhamatti Aaltonen Kärppiin loppukauden sopimuksella

Juhamatti Aaltonen Kärppiin loppukauden sopimuksella

Kärpät ja hyökkääjä Juhamatti Aaltonen ovat solmineet loppukauden kattavan sopimuksen. 35-vuotias hyökkääjä siirtyi viime helmikuussa Lahden Pelicansista Kärppiin niin ikään loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Puljujärvi sopimukseen Kärppien kanssa

Puljujärvi sopimukseen Kärppien kanssa

Kärpät on solminut yksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Jesse Puljujärven kanssa.

Lue lisää
Libor Sulak vahvistamaan Kärppien puolustusta - Samu Tuomaalalle Liiga-sopimus

Libor Sulak vahvistamaan Kärppien puolustusta - Samu Tuomaalalle Liiga-sopimus

Kärpät on solminut yksivuotisen sopimuksen puolustaja Libor Sulakin kanssa. Tsekkiläinen Sulak, 26, edusti viime kaudella KHL:n Severstal Cherepovetsia ja Liigan KooKoota.

Lue lisää
Lasse Kukkonen lopettaa pelaajauransa

Lasse Kukkonen lopettaa pelaajauransa

Kärppien pitkäaikainen puolustaja ja kapteeni Lasse Kukkonen on päättänyt lopettaa pelaajauransa.

Lue lisää
Kärppien naisten Liigajoukkueelle sopimuksia

Kärppien naisten Liigajoukkueelle sopimuksia

Alle 18-vuotiaiden maajoukkuetta viime kaudella edustaneet tulevaisuuden lupaukset Oona Havana ja Anna-Kaisa Antti-Roiko pelaavat tulevalla kaudella kärppäpaidassa.

Lue lisää